Noloimmat seksikokemukset paljastuivat – ulostetta ja kadonneita leluja

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksi on kauneimmillaan kahden aikuisen välillä tapahtuvaa tunteiden kipinöintiä ja vartalon jokaisen sopukan kihlemöintiä sisältävää kanssakäymistä. Valitettavasti meistä jokainen on tavallinen kuolevainen ja toisinaan myös rakkauden mahtihetki muuttuu farssiksi.

Medexpress-niminen yritys on nyt julkaissut ihmisten kertomuksia heidän noloimmista makuuhuonetarinoista. Sekä naiset että miehet ovat paljastaneet omansa, ja vastausten perusteella koottiin viiden kohdan lista.

Naisten mielestä nolointa ovat vahinkopierut, yllättäen alkaneet kuukautiset ja kiusallinen nauraminen. Samalle listalle pääsevät oksennusrefleksin ilmantuuminen kesken suihinoton ja vaginaan kadonneet seksivälineet.

Miesten mielestä noloimpien makuuhuonekokemusten joukkoon lukeutuvat kesken seksin nukahtaminen ja yllättävä itkeminen. Osa miehistä katuu, että on laukonut huonoja iskurepliikkejä ja puhunut typerällä tavalla pikkutuhmia aktin aikana. Ennenaikaiset siemensyöksyt ovat yleisiä, mutta silti miehet häpeävät niitä. Kaikista karmivin makuuhuonemoka on ollut kesken seksin tapahtunut ulostaminen.