Petri Nygård pöyristyi suomalaisten seksielämästä: ”Avioliitossa puutteessa?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen räppäri Petri Nygård julkaisi maanantaina uuden singlensä Pannaan Suomi kuntoon, joka nousi heti Spotifyn listaykköseksi. Tänään Nygård käväisi Staran vieraana ja kertoi hieman kuulumisiaan sekä paljasti uuden hittisinglensä poikkeukselliset taustat.

Suosikkiräppäri on nimittäin aidosti huolissaan suomalaisten seksielämästä, sillä viime aikoina lehdistä on saatu lukea useita ikäviä uutisia seksin mitättömästä määrästä myös avioliitoissa.

– Rupesin miettimään, että tää on vähän surullista ollut, kun on tullut huonoja uutisia, että suomalaiset eivät harrasta seksiä. Viimeinen naula ainakin minulle oli, että yli puolet avioliitossa olevista miehistä elää puutteessa. Ajattelin, että mistä tämä kertoo ja miksi? Mikä on vikana suomalaisissa? Petri Nygård ihmetteli Staran haastattelussa.

– Seksiä kun tulee nykyään joka paikasta, niin tuntuu, ettei sitä tarvitse harrastaa, kun sitä katselee vain. Olin aivan pöyristynyt tuosta, että miksi. Ajattelin, että käännän biisin vähän sellaiseksi tsemppibiisiksi ja että minä en olisi aina se, joka seksiä vonkaa biisissä.

Kuuntele hitti Spotifystä tästä linkistä.