Rintaliivien uusi trendi? Paljastaa ja litistää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaatemuoti vaihtelee trendien mukaan, mutta tiettyjen vaatteiden kohdalla mallia suunniteltaessa tulee ottaa huomioon käytännölliset asiat. Esimerkiksi rintaliivien tulee peittää rinnat ja tukea niitä, minkä vuoksi uusi rintaliivimalli onkin nyt aiheuttanut hieman ihmetystä, koska se ei tee kumpaakaan.

Alusvaatemerkki Honeydew myy uusia Nicole-nimisiä rintaliivejä, joiden malli on vähintäänkin kummallinen. Liivien alaosa on auki, minkä vuoksi rinnan alaosan iho näkyy. Leikkauksen vuoksi rintaliivit eivät näytä tukevankaan rintaa.

Nicole-liivejä pystyy pitämään vain harvojen paitojen alla, koska niissä on samanlainen pääntie kuin lyhythihaisessa paidassa, mikä tulisi tietenkin monien vaatteiden alta näkymään. Epäkäytännöllisyyden lisäksi liivit eivät imartele rintoja vaan näyttävät pikemminkin litistävän ne.