Maailman ihanin vampyyri! Siilille kasvoi erikoiset kulmahampaat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media onnistuu välillä luomaan ihmisistä ja myös lemmikeistä todellisia nettijulkkiksia. Varsinkin suloiset, harvinaiset tai erikoisen näköiset lemmikkieläimet saavat nopeasti paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa, mikä onkin ymmärrettävästi monille halpa ja hyvä keino lievittää stressiä.

Nyt Insagramissa valloittaa pienikokoinen siili. Huff-nimellä kutsuttu Hodge Huffington on todella suloinen ja pieni siili, josta sen omistaja ottaa hyväntuulisia kuvia. Kuvissa Huffilla on usein jotakin rekvisiittaa taustalla ja hauska ilme, jonka se on ehtinyt juuri oikealla hetkellä irvistämään.

Pienen koon ja suloisuuden lisäksi Huffin valttikortti on sen yksilölliset hampaat. Huffilla on ikäisekseen pienet, mutta terävät ja pitkät kulmahampaat, jotka tulevat pienen vampyyrin tavoin alahuulten päälle esiin.