Emäntä palasi puolen vuoden jälkeen – koira haistoi jo alaovelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat eivät koskaan unohda rakkaita perheenjäseniään tai omistajaa, joka menisi pidemmäksikin ajaksi esimerkiksi ulkomaille asumaan. Nyt videolla nähdään ihana tilanne, kun koira pystyy haistamaan kotiin palanneen omistajansa tuoksun jo ulko-ovella.

Maria on palannut kotiin puolen vuoden jälkeen ja piiloutunut asunnon yläkertaan yhteen huoneista. Marian rakas koira, jota nainen ei ole nähnyt pitkään aikaan, on haistanut naisen tuoksun jo kodin ulkopuolella ja haukkuu hämmentyneenä kulkiessaan hajun perässä huoneesta toiseen.

Lopulta Marian tuoksi johdattaa koiran yläkertaan. Koira vilkaisee jokaiseen huoneeseen kunnes se löytää viimein Marian. Jälleennäkeminen oli ihana ja täynnä riemua kun onnellinen koira vinkui häntä heiluen, halaili ja suukotteli Mariaa.