Nyt se varmistui! Megan Fox perumassa avioeron

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka avioeron vireille panneet näyttelijätär Megan Fox ja Brian Austin Green on nähty yhteisellä lomalla romanttisissa tunnelmissa. Pari saa pian kolmannen lapsensa. Lähipiiristä kerrotaan, että avioero on nyt vahvasti tauolla.

29-vuotias Megan Fox lomaili äskettäin Havaijilla Hualalaissa, jossa hän solmi avioliittonsa Brian Austin Greenin kanssa vuonna 2010. Onnelliset yhteiskuvat kertoivat puolestaan sen, mitä moni jo osasi epäillä – pari on perumassa avioeronsa. Brian on tehnyt kaikkensa, jotta Megan antaisi hänelle uuden mahdollisuuden, sillä ero oli alun perin näyttelijätären idea.

– Megan ei ole vielä virallisesti perunut avioeroa, mutta asiat ovat nyt kulkemassa vahvasti siihen suuntaan. Pariskunta on äärimmäisen onnellinen tulevasta perheenlisäyksestä ja he haluavat kasvattaa kolmannen lapsensa yhdessä, lähipiiristä kerrotan Us Weeklylle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat