Miss Peppu ilmestyi uimarannalle – kurveja enemmän kuin tarpeeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Peppu -kauneuskilpailun voittanut brasilialainen Suzy Cortez on julkisuuteen noustuaan saanut satoja tuhansia seuraajia myös hänen Instagram-tililleen, jossa ihmiset käyvät ihastelemassa kaunottaren muhkeita muotoja.

Eilen Suzy kuvattiin uimarannalla Brasilian sijaan tällä kertaa Portugalissa. Viime päivinä Cortez on ollut otsikoissa myös siksi, että hänen idolinsa Messin vaimo esti hänet Facebookissa.

Syynä olivat ilmeisesti Cortezin julkaisemat rohkeat kuvat, joissa hänellä on yllään Messin pelipaita. Kurvikas kohumissi oli myös aivan äskettäin peittänyt bikinikurvinsa jalkapallotähti Messin pelipaidalla, joten ylävartalon kurvit jäivät kuvaajilta ikuistamatta. Myöhemmin Suzy riisui kuitenkin paitansa ja pulahti rohkeasti uimaan yläosattomissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash