Narkkari pyysi poliisia tarkastamaan kokaiinin puhtauden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huumeaddiktien aivot eivät toimi tavallisten ihmisten tavoin. Tämä tuli kertaalleen todistettua, kun ranskalainen narkkari asteli paikalliselle poliisiasemalle kolmen kokaiinipussin kera. Hän pyysi virkavallan apua.

Sputnik News uutisoi 45-vuotiaasta naisesta, joka saattoi itsensä pidätetyksi oman tyhmyytensä ansiosta. Narkkari oli mennyt Toulousen poliisiasemalle viiden aikaan aamusta mukanaan kaksi pussia kokaiinia ja yksi pussi crackia. Nainen halusi tietää, ovatko huumeet puhtaita ja turvallisia käyttää.

Ei liene yllätys, että poliisi pidätti naisen ja hänelle luettiin syytteet. Nainen tunnusti, että hänen aikomuksenaan oli myydä huumeet eteenpäin, mutta halusi varmistaa ettei kukaan kuole niitä käyttäessään. Narkkaridiileri joutuu miettimään asiaa telkien takana.