Tievauriota ei korjattu vuosiin – asukkaat järjestivät sille synttärijuhlat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaupunkien katujen kunnossapitolaitokset saavat usein lokaa niskaa hoitamattomien tehtävien takia. Nyt Mississippin Jacksonissa on näpäytetty teiden kunnosta vastaavia viranhaltijoita. Tievauriolle pidettiin syntymäpäiväjuhlat.

Jacksonin Devine Streetillä on nyt ollut vuoden ajan järjetön tievaurio, jota ei ole saatu korjattua. Eräs alueen asukkaista oli vienyt kuopasta varoittavaan liikennemerkkiin onnittelukortin ja ilmapallon. Kyltissä luki, että tiessä olevasta reiästä on ilmoitettu yhteensä 14 kertaa, mutta se oli edelleen hoitamatta.

Kuoppa täytettiin pian mediahuomion jälkeen hiekalla, mutta naapurusto haluaisi kuoppaan pysyvän korjauksen. Tievauriot saattavat tehdä tuhoa ajoneuvoille, mikäli niistä ei ole varoitettu asianmukaisesti tai korjattu. Tievaurion syntymäpäivistä uutisoi KXAN News uutisoi.