Turvavyö petti vuoristoradassa – isä pelasti poikansa hengen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookissa levinneellä videolla nähdään karmiva hetki, jossa lapsen turvavyö pettää vuoristorata-ajelun aikana. Onneksi nopeasti asiaan reagoinut isä onnistui pelastamaan poikansa tippumiselta. Delbert Latham oli vierailemassa perheensä kanssa Teksasin Armarillon Wonderland Amusement Park -huvipuistossa.

Mies ja hänen poikansa Kaysen päättivät mennä vuoristoradan kyytiin, mutta huomasivat vasta junan olevan liikkeellä toisen turvavyön olevan viallinen.

Lathamin täytyi pidellä pojastaan kiinni ajelun ajan, jotta tämä ei tippuisi alas Mousetrap-vuoristoradan kyydistä. Mies kuvasi tilannetta koko ajan puhelimensa kameralla. Erikoisen tapauksesta tekee se, että isän mukaan huvipuiston henkilökunta tiesi viallisesta turvavyöstä.

– Kerroin asiasta radan lopussa olleelle miehelle. Hän sanoi tietävänsä että niin tapahtuu silloin tällöin, Delbert kirjoitti Facebookissa.

Järkyttävä ideo levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa. Wonderland-huvipuisto on sittemmin julkaissut ongelmaan liittyvän tiedotteen. Sen mukaan huvipuisto on korjannut viallisen turvavyön ja varmistanut, että myös muut laitteen vyöt toimivat normaalisti.