Zac Efronin Baywatch-juoksulle nolo loppu – tallentui kuviin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

High School Musical -elokuvien myötä tähdeksi noussut näyttelijä Zac Efron tähdittää Baywatch-hittisarjasta tehtyä elokuvaa. Efron on treenannut itsestään todella lihaksikkaan fyysistä roolia varten, mutta ilmeisesti rantahiekalla juoksemista mies ei ole kuitenkaan ehtinyt tarpeeksi treenaamaan.

28-vuotias Zac Efron on julkaissut Instagram-tilillään hauskan kuvaparin, jossa Baywatch -näyttelijäkaarti juoksee rinnakkain rantaviivaa pitkin. Juoksukohtaus on yksi ohjelman legendaarisimmista kohtauksista, minkä vuoksi Efron olisikin halunnut näyttää erityisen hyvältä. Toisin kuitenkin kävi.

Kuvaparin ylemmässä kuvassa Efron juoksee normaalisti muiden rinnalla, mutta alemmassa kuvassa nähdään miten hän on kaatunut vauhdikkaasti hiekkaan pää edellä. Efron kertoo ajatelleensa vain sitä, että hänen pitää näyttää todella komealta kunnes hän jo kaatuikin päälleen rantahiekkaan.