Jaajo Linnonmaa: ”Kauhulla ajattelen niitä vanhoja mummoja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2015 suosituin kotimainen elokuva oli Luokkakokous, jolle kuvataan parhaillaan jatko-osaa Hämeenlinnan Vanajanlinnassa. Stara vieraili eilen kuvauspaikalla jututtamassa elokuvan tähtiä. Superjulkkikseksi viime aikoina nousseelta Jaajo Linnonmaalta ei työprojekteja nykyisin puutu.

– Nyt mä oon valitettavasti Aamulypsystä pois, mutta heti kun tulee kuvauksista välipäiviä, niin mä syöksyn tietenkin sinne. Haluatko miljonääriksi kuvattiin keväällä ja uudet jaksot kuvataan syksyllä, eli siihen on parhaillaan haku käynnissä, Jaajo kertoi.

– Sitten mulla on tietenkin Extreme Run -juoksutapahtuma, jota on vielä pari tapahtumaa jäljellä toukokuussa Vantaalla. Nyt on sunnuntaina ensimmäistä kertaa mukana myös oma tapahtuma lapsille. Siellä on hyvät kaverit tekemässä Aamulypsyä ja Extreme Runia. Mä yritän silloin tällöin käydä vähän kotonakin, niin kaikki menee hyvin.

Jaajo Linnonmaa on ollut jo pari vuosikymmentä suomalainen julkkis, mutta vasta aivan viime aikoina Haluatko miljonääriksi -ohjelma nosti hänet kertaheitolla Suomen ylivoimaiseksi ykköstähdeksi.

– Niin vaikka en anna yhtään haastatteluakaan, Jaajo veisteli Staran haastattelussa.

– Ehkä siinä oli vain niin, että Haluatko miljonääriksi -ohjelmaa alkoivat katsoa myös lapset ja mummot, jotka eivät välttämättä kuunnelleet Aamulypsyä tai nähnyt Luokkakokous-elokuvaa. Nyt löytyi vaan sitten uusi iso yleisö siihen vanhan päälle.

– Kyllä mä kauhulla ajattelen niitä vanhoja mummoja, joilla ikä riittää katsomaan Luokkakokous-ykkösen. Ne ovat ajatelleet, että vitsi kun se Jaajo on niin kiva ja symppis tyyppi siellä telkkarissa, että katsotaan nyt tuo elokuva ja kuunnellaan vähän Aamulypsyä.