Jennan nettivideosta jättihitti – jo 10 miljoonaa katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajat, näyttelijättäret ja mallit muodostuvat kansan silmissä joskus varsinaisiksi ikoneiksi. Joskus pinnalle nousee myös uusia tulokkaita, jotka pärjäävät lehtien listauksissa hyvin. Kolme vuotta sitten Jenna Jenovich rankattiin seksikkäimpien naisten joukkoon.

Nyt Jenna on noussut otsikoihin erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hänen Instagramissa julkaisemansa video on saanut valtaisan suosion. Se on nimittäin katsottu jo 10 miljoonaa kertaa. Jenovichin lisäksi videossa tosin nähdään myös somen supertähti Jon Paul Piques.

Serbialainen Jenna Jenovich nousi vuonna 2013 Turkin FHM-lehden listauksessa kovaan kastiin, kun maailman 29. seksikkäimmäksi naiseksi valittu kurvitar päihitti tuolloin listauksessa muun muassa Angelina Jolien ja Beyoncen. Myös Jennifer Love Hevitt, Jessica Alba ja Olivia Wilde jäivät Jennan taakse. Jenovich nähtiin samoihin aikoihin Serbian Maxim-lehden kannessa.

When he tries to blame you for everything…?#AnniversaryCake with @Piques. ? @poteetfilms

Video, jonka J E N N A (@jennajenovich) julkaisi