Maailman tyylikkäimmästä kanista Instagram-julkkis

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat onnistuneet tekemään jälleen eräästä sosiaalisen median valloittaneesta lemmikistä todellisen Instagram-julkkiksen. Tällä kerralla parrasvaloihin pääsee PuiPui-niminen kani, joka on valloittanut varsinkin muotitietoisten sydämet omalla tyylitajullaan.

Japanilainen PuiPui-niminen suloisen pullea kani on rodultaan Holland Lop. PuiPui asuu omistajansa kanssa Tokiossa, jossa se pitää omistajansa kanssa puistoissa vierailemisesta ja kameralle poseeraamisesta. PuiPuin suurin intohimo on kuitenkin erilaiset suloiset asusteet, jotka omistaja on pukenut kanin ylle.

PuiPui poseeraa todella luontevasti jokaisessa kuvassa. PuiPuin omistaja panostaa kaninsa pukemiseen sillä hän tekeekin lemmikkinsä kaikki asut itse käsityönä. Muotitietoisella kanilla on jo yli 31.000 seuraajaa, ja luku on jatkuvasti kasvussa.