Mies huijasi ystäväänsä – tekeytyi Uber-kuskiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Connor Nolten paras ystävä Ramiro on juuri muuttanut Brasiliaan, minkä vuoksi Nolten ei näe häntä enää niin usein kuin aiemmin. Nyt ystävä oli tulossa kuitenkin Los Angelesiin vierailulle, koska hänen piti tulla hakemaan uusi viisumi. Nolten päätti tehdä ystävälleen pienen käytännön pilan, jonka hän kuvasi videolle.

Nolten huijaa Ramiroa heidän yhteisen ystävänsä Jessen avulla. Kun Ramiro on lentokentällä, Jesse soittaa heille Uber-kyydin. Uber-kuski on kuitenkin Ramiron ystävä Nolten, joka on vain naamioitunut lippalakin, aurinkolasien ja leikatun parran avulla.

Miehet ajelevat jonkin aikaa Nolten kyydissä ilman, että Ramiro aavistaa kuskin olevan yksi hänen parhaista ystävistään. Parin minuutin kuluttua Ramiro kuitenkin tunnistaa ystävänsä äänen ja innostuu silminnähden miehen näkemisestä.