Mies pelasti ketun – ei arvannut mitä siitä seuraisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut saattavat haaveilla omasta lemmikkiketusta. Kettu on kuitenkin vaativa lemmikki, jonka luottamusta ei ole aina helppoa saada. Eräs mies sai vahingossa lemmikikseen peräti kolme kettua kun hän pelasti ensin yhden haavoittuneena poikasena omiin suojiinsa.

Irlannissa asuva Patsy Gibbons -niminen mies oli alkanut huolehtimaan aluksi seitsemänviikkoisesta Gráinneksi nimetystä ketusta, joka löytyi aliravittuna laatikon sisältä etsiessään lämpöä. Tämän jälkeen miehelle tuotiin hoitoon kuukauden ikäinen Minnie-kettu, koska joku oli kuullut miehen hoitavan toistakin kettua.

Kolmas Henry-niminen kettu tuotiin Gibbonsin hoitoon, koska se oli löytynyt haavoittuneena koiran hyökättyä sen kimppuun. Ketut ja mies lähentyivät eivätkä ketut ole enää halunneet lähteä miehen luota minnekään.

Tällä hetkellä Gibbons kertoo Design You Trust -sivustolle olevansa kettujen vuoksi melko kiireinen, koska kaikki haluavat tulla katsomaan niitä ja koulut haluavat Gibbonsin tuovan ne oppilaiden nähtäväksi.