Myrkyllinen hämähäkki iski penikseen – vaani bajamajassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien pelkäämän myrkyllisen mustalesken vaarallisempi sukulainen redback spider -hämähäkin purema on ihmiselle vieläkin kivuliaampi. Nyt eräs epäonninen mies sai tällaisen hämähäkin pureman suoraan penikseensä.

Australialainen Sydneyssa rakennustyömaalla työskennellyt mies oli mennyt käyttämään ulos tuotua bajamajaa. Hänen epäonnekseen vessa oli kuitenkin jo varattu kannen alla piileskelleen myrkyllisen redback spider -hämähäkkilajin edustajan toimesta. Miehen toimittaessa isompaa asiaa pönttöön hämähäkki oli kiivennyt hänen penikseensä kiinni.

Kun mies oli poistunut vessasta, hän oli huomannut tuskallisen kovaa kipua peniksessään. Lajin purema aiheuttaa tuskallista kipua, hikoilua ja pahoinvointisuutta. Mies oltiin kiidätetty BroBible-sivuston mukaan sairaalaan, jossa hän toipui pelottavasta koettelemuksesta täysin.