Realitykaunottaresta kuoriutui upea bikinimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarjan tähti Kristin Cavallari on kolmen pienen lapsen äiti. Hänellä on Jay Cutler -aviomiehensä kanssa kolmevuotias Camden, kaksivuotias Jaxon ja viiden kuukauden ikäinen Saylor. Taannoin Kristin paljasti, että vanhemmat hoitavat suhdettaan seksiviestejä lähettelemällä.

Nyt Cavallari on aloittanut uuden uran, kun hänet on kiinnitetty Agent Provocateurin bikinimalliksi. Parhaillaan hän on kuvattavana Puerto Vallartassa. Yksi kuvista nähdään lähiaikoina Modeliste Magazine -lehden kannessa.

Kristin Cavallari paljasti Steve Harveyn ohjelmassa, että hän lähettelee miehelleen pikkutuhmia viestejä pitkin päivää kotiäitinä ollessaan. Kristin kertoo pariskunnan onnellisuuden kumpuavan parisuhdeterapiasta, jossa he oppivat näkemään vaivaa liittonsa eteen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash