Tatuoinnit 3D-aikaan – eivät ole sitä mitä luulet näkeväsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi muistaa ihmetelleensä aikoinaan elokuviin tulleita 3D-laseja ja elokuvia, joita laseissa olevan punaisen ja sinisen linssin läpi katsottiin. Useimmat ovat varmasti mielenkiinnosta vilkaisseet myös miltä elokuva ilman laseja näyttäisi. Ilman laseja kuva on kuin tärähtänyt tai kaksi huonosti päällekäin aseteltua kuvaa.

Nyt 3D-tatuoinneista on tullut uusi ilmiö. Sen sijaan, että ne näyttäisivät kolmiulotteisilta ne näyttävätkin vain kahdelta identtiseltä kuvalta, joista toinen on sininen ja toinen on punainen. Yleensä kuvat tehdään myös niin, että niissä on vain pelkät ääriviivat.

Portlandissa tatuoiva taiteilija Winston the Whale tekee 3D-tatuointeja ja julkaisee uusista luomuksistaan kuvia omalla Instagram-tilillään. Erilainen tatuointityyli ei varmasti miellytä kaikkien silmää, mutta ainakin se on jälleen jotakin uutta ja erilaista, mikä saa kiinnittämään muiden huomion.

It's Portland #pizzaweek! Go grab a slice of that sweet sweet 'za! ??? thanks Brynn!!

Kuva, jonka ? Dave ? (@winstonthewhale) julkaisi

Rise n' shine everyone! The day is ripe with opportunity ? thanks Sallie!

Kuva, jonka ? Dave ? (@winstonthewhale) julkaisi