Tiellä makaava opossumi näytti kuolleelta – kunnes se pyysi apua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Judy Obregon oli ollut matkalla anoppilaan kun hän oli huomannut kuolleelta näyttävän opossumin tien reunalla. Yllättäin opossumi oli kuitenkin nostanut päänsä ylös naista kohti, jolloin Obregon päätti mennä auttamaan pulassa olevaa eläintä. Nainen arveli, että opossumia oli ammuttu.

Loukkaantumisen lisäksi pikkuinen näytti olevan peloissaan poikastensa puolesta, koska opossumi kantoi poikasia vatsassaan. Obregon sai yhdessä miehensä kanssa houkuteltua opossumin pahvilaatikkoon, jossa pariskunta kantoi sen anoppilaan mukanaan odottelemaan, että apu löytää paikalle.

Obregon kertoi The Dodo -sivustolle, että opossumi ei yrittänyt pelastamisen aikana purra heitä kertaakaan. Päin vastoin opossumi oli jopa takertunut naisen aviomieheen kiinni ja odotteli miehen sylissä rauhallisesti pelastushenkilökuntaa paikalle. Tällä hetkellä Angeliksi nimetty opossumi voi hoidossaan hyvin ja kerää voimiaan, että se voidaan vapauttaa lopulta takaisin luontoon.