Todellinen jägerbomb – räjäyttää koko lasin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat vastuullisesti alkoholia nauttivat täysi-ikäiset ovat varmasti joskus maistaneet Jägerbomb-nimellä tunnettua juomasekoitusta. Siinä shottilasillinen Jägermeister-likööriä tiputetaan energiajuoman, oluen tai muun hiilihapollisen juoman sekaan.

Nimestään huolimatta Jägerbomb ei aiheuta varsinaista räjähdystä, vaikka olo saattaakin olla seuraavana päivänä kuin pommin jäljiltä. Youtuben Periodic Videos -kanavan tuoreella videolla valmistetaan kuitenkin kirjaimellinen Jäger-pommi.

Videolla energiajuoman sekaan tiputettava Jägermeister-lasi terästetään natriumilla ja kaliumilla. Lopputulosta ei voi kuvailla juomakelpoiseksi, sillä koko lasi räjätää kappaleiksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat