Helsinkiläiset hieraisivat silmiään – vessanpönttö kaahasi pitkin kaupunkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vappuna eri puolilla Suomea nähdään toinen toistaan hauskempia piloja, kun varsinkin teekkarit pääsevät toden teolla vauhtiin. Vappuaatto on vasta tulossa, mutta monin paikoin Vapun vietto on jo aloitettu. Niin myös Helsingissä, jossa nähtiin nyt hulvaton kaduilla kiitävä vessanpönttö.

– Rakensimme lentävän vessanpöntön ja ajelimme sillä ympäri Helsingin keskustaa ilahduttaaksemme ihmisiä. Herätimme paljon hymyjä ja muutama tyyppi tuli sanomaan, että pelastimme heidän päivänsä, tempauksen järjestäjät kertovat Staralle.

– Lentävä vessanpönttö on rakennettu sähköisen skeittilaudan päälle. Ajatus videon takana on yksinkertaisesti ihmisten ilahduttaminen hauskalla tempauksella Helsingin keskustassa kesken kiireisen päivän. Välillä on hyvä pysähtyä erikseen miettimään, että onhan pilke mukana silmäkulmassa ja nauraa vähän itselleen.