Call of Duty siirtyy ulkoavaruuteen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosituissa Call of Duty -pelisarjassa on sodittu niin toisessa maailmansodassa, nykyajassa kuin tulevaisuudessakin. Sarjan viimeisin osa Call of Duty: Black Ops III ilmestyi viime vuonna, ja jatko on jo suunnitteilla.

Nyt tulevan Call of Duty -pelin nimi on vuotanut verkkoon. Reddit-käyttäjät huomasivat Playstation Store -verkkokaupan tulevien julkaisujen listalla Call of Duty: Infinite Warfare, eli ääretön sodankäynti -nimiselle pelin.

Kotaku-verkkosivusto on vahvistanut nimen aitouden. Call of Duty: Infinite Warfare on kuitenkin sittemmin poistettu Playstation Storen julkaisujen listalta, joten nimeä ei ilmeisesti olisi ollut tarkoitus paljastaa vielä tässä vaiheessa.

Tulevan Call of Duty -pelin on huhuttu sijoittuvan tulevaisuuteen ja ulkoavaruuteen. Infinite Warfare -nimi ainakin viittaisi huhujen pitävän paikkansa.

View post on imgur.com