Wrestling-naistähti Chyna kuoli yliannostukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naispuolinen wrestling-tähti Chyna kuoli hiljattain kotonaan Redondo Beachilla Los Angelesissa. Kuolinsyyksi on nyt varmistunut reseptilääkkeiden yliannostus, jonka nainen on ottanut mitä ilmeisimmin vahingossa. Kuolema oli viikkoja jatkuneen väärinkäytön tulos.

46-vuotiaana kuollut Chyna oli käyttänyt hänelle määrättyjä lääkkeitä vahingossa liikaa muutaman viikon ajan. Naiselle oli määrätty muun muassa Valiumia ja voimakkaita unilääkkeitä. Chynan manageri Anthony Anzaldo arvelee, että painijatähden elimistö yksinkertaisesti petti, koska lääkemäärä oli lipsahtanut liian suureksi. Nainen oli ollut ahdistunut ja masentunut pitkään.

Chyna, oikealta nimeltään Joan Marie Laurer, löydettiin 20. huhtikuuta menehtyneenä Kaliforniasta kotoaan, mutta hänen epäillään menehtyneen jo päiviä aiemmin. Chyna ei koskaan onnistunut nousemaan maailman suosituimpien wrestling-tähtien joukkoon. Hänen uransa aallonpohja oli taannoinen seksivideo Sean Waltmanin kanssa. Sen jälkeen hän teki sopimuksen aikuisviihteeseen keskittyneen Vivid Entertainmentin kanssa.