Counter Strike asennettiin älykelloon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet 2000-luvun alussa varttuneet saattavat muistaa Counter-Strike -pelin, jossa sotilaista ja terroristeista koostuvat joukkueet ottavat mittaa toisistaan. Valve-yhtiön julkaisemalla pelillä on edelleen vannoutunut fanikuntansa.

Counter-Strikeä voi pelata myös Androidin älykellolla, joskin tietyin rajoituksin. Youtube-käyttäjä Dave Bennett esittelee tuoreella videollaan, miltä joukkuepohjaisen first person -ammuskelupeli näyttää Android Wearin pienellä ruudulla.

Peli toimii älykellolla Xash3D-sovelluksen avulla. Aivan helpolta pelaaminen ja etenkään pelihahmon ohjaaminen ei kuitenkaan vaikuta Android Wearin minikokoisen ruudun kautta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat