Näin teet aamiaisesta hauskemman – pekonikuppikakkuja täytyy kokeilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kananmunat ja pekoni kuuluvat klassiseen aamupalapöytään. Kananmunat ja pekonit pystyy tarjoilemaan monella eri tavalla, mutta nyt Greg’s Kitchen esittelee yhden todella hauskan tavan tekemällä aamiaisesta kuppikakun.

Greg näyttää videolla, miten helposti ja nopeasti tuttuun aamupalaan saa hieman näyttävyyttä. Ensin pekonisiivuja tulee paistaa kevyesti pannulla niin, että ne jäävät löysiksi ja vielä hieman raaoiksi. Sen jälkeen pekonisiivuilla vuorataan öljytty kuppikakkuvuoka.

Pekoneilla vuorattuihin kuppikakkumuotteihin rikotaan kananmunat sisälle, minkä jälkeen päälle ripotellaan hieman pippuria ja ripaus juustoraastetta. Tämän jälkeen kuppikakut laitetaan 200-asteiseen uuniin 15 minuutin ajaksi, minkä jälkeen aamiainen on valmis.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat