Pastori: Lastenklinikka ei halunnut suosikkiartistia vierailulle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa monet julkkistähdet ja yritykset tukevat lapsia ja erityisesti lasten sairaalahoitoa monin tavoin. Myös esimerkiksi Stara on ollut mukana lahjoittamassa pelejä ja pelikonsoleita sekä toteuttamassa julkkisvierailuja TAYS-sairaalan lastenosastoille. Nyt on paljastunut, että apu ei kelpaa kaikille.

Teemu ”Pastori” Potapoff kirjoittaa blogissaan, että Lastenklinikka ei suostunut ottamaan vierailulle räppäri Mikael Gabrielia. Suosikkiartistin yksityiskeikka ja poseeraaminen lasten kanssa selfie-kuvissa olisi voinut piristää sairaiden lasten päivää merkittävästi ja tuoda mukavan muiston sairaala-ajalta. Se ei kuitenkaan onnistunut.

– Ehdotin sairaille lapsille ja nuorille heitettävää akustista yksityiskeikkaa Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvalle Mikael Gabrielille, joka innostui ajatuksesta todeten olevansa mukana täydellä sydämellä. Mies on itse käynyt läpi kovan elämänkoulun, eikä halua unohtaa altavastaajan asemassa olevia. Lastenklinikka kieltäytyi, Pastori kirjoittaa blogissaan.

Pastorin mukaan Lastenklinikka kieltäytyi vierailusta vedoten artistin julkisuudessa antamiin lausuntoihin, jotka eivät vastanneet Lastenklinikan arvomaailmaa.

– Päätöksestä haisee kauas se, että aikuiset ihmiset tulkitsevat lausuntoja omien suodattimiensa läpi ja sijaisloukkaantuvat. Onko Lopperilla ja kumppaneilla oikeus riistää lapsilta ainutkertainen kokemus ja sen mukanaan tuoma ilo vain siksi, että ovat itse eri mieltä MG:n kanssa? Kyseenalaistan vahvasti Lastenklinikan tekemän päätöksen, sillä jokainen vähänkään omilla aivoillaan ajatteleva tajuaa, että tällaisessa kulissipelissä häviävät vain lapset, Pastori ihmettelee.

Samalla Pastori paljasti, että aiemmin Lastenklinikka on kieltäytynyt esimerkiksi lapsille ja nuorille tarjotuista lipuista JVG:n Hartwall Areenan keikoille. Tampereen yliopistollisessa sairaalassa ja Kymenlaakson keskussairaalassa samat liput otettiin ilolla vastaan.