Princen kuolinpäivän sadevettä myydään verkossa – 100 dollaria purkki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Princen kuolinpäivänä satanutta vettä kaupitellaan nettihuutokaupassa – 100 dollaria per purkki!

Popmusiikin suurimpiin ja lahjakkaimpiin nimiin lukeutunut muusikko Prince menehtyi torstaina 21. huhtikuuta. Tapaukseen sopivasti tähden kotikaupungissa, Yhdysvaltojen Minnesotassa oli kyseisenä päivänä sateinen sää.

Muusikoiden kuoltua verkon huutokauppasivustot täyttyvät heidän levyistään ja muista muistoesineistä. Prince ei ollut poikkeus, ja Ebay-verkkokaupassa nähtiin myös hieman erikoisempia Princen nimissä myytäviä asioita.

Dancingdave04-nimimerkillä esiintyävä henkilö yrittää kaupitella Ebayssa Princen kuolinpäivän sadevettä. Hänen mukaansa vesi on peräisin Minnesotan Paisley Parkista, jossa tähti asui. Ilmoituksen huomasi radiojuontaja Maurie Sherman, joka jakoi linkin Twitterissä.

Lasipurkkiin säilöttyä vettä yritetään kaupitella sadan dollarin hintaan. Myytävä kohde ei mitä ilmeisimmin kuitenkaan ole onnistunut vakuuttamaan kaikista kovimpiakaan Prince-faneja. Vesi ei nimittäin ole onnistunut saamaan vielä yhtäkään huutoa.