Unohda pedikyyri! Sukkahousuissa valmiiksi lakatut varpaankynnet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viimeistään kesän lähestyessä naiset kiinnittävät enemmän huomiota jalkojensa hyvinvointiin ja ulkonäköön. Kauniit varpaankynnet antavat huolitellun ja viimeistellyn vaikutelman. Entäpä sitten, jos ei ehdikään tekemään pedikyyriä?

Avuksi tulee japanilaisten keksimät sukkahousut, joissa on sukan kärjessä valmiiksi lakatut varpaankynnet. Belle Maison -yrityksen valmistamissa nailonsukissa on kuvioita, jotka voi asetella varpaiden päälle ja kynsien kohdalle. Kuvioita ja värivaihtoehtoja on lukuisia.

Sukkahousut eivät ole perinteistä mallia, vaan varvassukkien tyyliset, jotta kynsilakkaefekti osuu varmasti oikeaan kohtaan. Olisi kiusallista huomata, että yhtäkkiä kynsilakkaa esittävä kohta vaeltelee jalkapöydän päällä.