Tim Burton -teemabaari New Yorkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ohjaaja Tim Burton tunnetaan menestyksekkäistä elokuvistaan, joissa käytetään runsaasti mielikuvitusta ja luovuutta. Hänen tunnetuimpia ohjauksiaan ovat Saksikäsi Edward, Beetlejuice, Corpse Bride ja Liisa Ihmemaassa.

Lisäksi Burton on käsikirjoittanut muun muassa Painajainen ennen joulua ja Frankenweenie -elokuvat. Nyt kaikille goottityylistä pitäville on luvassa varsinaista hemmottelua seuraavalla New Yorkin matkalla, sillä Manhattanin East Villageen avataan uusi ja kokonaan Tim Burtonille omistettu anniskeluravintola, Tasting Table uutisoi.

Ravintolan nimi on Beetle House. Kaikki baarin juomat ja ruoat on nimetty Burtonin elokuvien mukaan. Kyseessä ei ole ensimmäinen viihdeteollisuuden tähdelle omistettu kuppila. Sama omistaja on perustanut omat baarinsa Will Ferrelille ja Marie Antoinettelle. Teemabaarit tekevät vahvaa tuloa myös Suomeen, esimerkkinä steampunk- ja merimiestyyliset anniskeluravintolat Helsingin keskustassa.