Kesän hittijuoma vappuaatoksi! Pakasta viinit, murskaa ja nauti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tarjolla oleva viini määräytyy perinteisesti lautasella olevan aterian mukaan. Nyt esittelyyn nousee drinkki, jonka raaka-aineina käytetään kaikkia kolmea perinteistä viiniä, puna-, valko- ja rose-viiniä. Juomasekoitus sopii hyvin myös Suomen kesään.

Thrillist on julkaissut reseptin, jossa esitellään Ombre Slushies -niminen viinidrinkki. Drinkkien tekemistä varten tarvitsee kolme pulloa viiniä, kolme erillistä jääpalamuottia ja blenderin. Kaada jokaiseen jääpalamuottiin eri viiniä ja pakasta rasioita yön yli.

Sen jälkeen jääpalat murskataan hileiseksi siten, että jokaisesta viinistä tehdään oma ja erillinen murska. Drinkki kootaan kauniin lasin pohjalle ja punaviinimurska tulee pohjalle, sitten rose ja lopuksi valkoviinii. Koko komeus koristellaan esimerkiksi marjoilla ja tarjoillaan heti.