Donald Trump saa lokaa niskaan – katutaiteilijat kunnostautuivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljardööri Donald Trumpin mainetta tahritaan surutta, eikä piloista puutu mielikuvitusta. Olemme kertoneet republikaanipuolueen presidenttiehdokkaan joutuneen useiden vitsien kohteeksi, mutta nyt vastustajat ovat tehneet miestä halventavia liikennemerkkejä.

Yhdysvaltalainen televisiokanava Fox on julkaissut Twitterissä kuvia ympäri Los Angelesia löytyneistä liikennemerkeistä, joissa lukee: ”NO TRUMP ANYTIME”. Toisin sanoen liikennemerkit kieltävät Trumpin merkin alueella. Normaalisti merkeissä kiellettäisiin pysäköinti.

Donald Trumpin pilakuvat ovat muutenkin koristaneet amerikkalaisia katuja viime aikoina. Presidenttiehdokkaan vastustajat näkevät suunnattomasti vaivaa Trumpin maineen tahrimiseksi. Hiljattain miljardööriä arvostelevien riveihin liittyi myös hakkeriryhmä Anonymous.