Kate Hudson täytti 37 – yllätettiin Magic Mike -tyylillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kate Hudson on monista elokuvista tunnettu näyttelijä, joka on aina loistanut median valokeilassa pirteydellään, iloisuudellaan ja luonnollisuudellaan. Nyt tähti täytti juuri 37 vuotta, minkä kunniaksi ystävät järjestivät naiselle melkoisen yllätyksen.

Kate Hudson on julkaissut Instagram-tilillään videon syntymäpäiväyllätyksestä, jonka hänen ystävänsä olivat salaa järjestäneet. Kolme paidatonta lihaksikasta nuorta miestä oli odottelemassa olohuoneessa Hudsonia, joka hämmentyi täysin Magic Mike -elokuvan tyyliin tehdystä yllätyksestä.

Kaunis näyttelijätär Kate Hudson on vihtynyt viime aikoina paljon nuoren poptähden kanssa. Jonas Brothers -poikabändistä tunnetuksi tullut 23-vuotias Nick Jonas on näyttänyt tekevän juuri 37 vuotta täyttäneen tähden todella onnelliseksi.

Well this is one way to start your birthday ????

Video, jonka Kate Hudson (@katehudson) julkaisi