Koira yritti piilottaa keppinsä – toivoton urakka!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hännänheiluttaja on antanut omistajalleen aihetta nauruun epätoivoisella kaivausurakallaan. Koira oli löytänyt rannalta kepin, jonka se halusi piilottaa, mutta se ei tiennyt kuinka se sen tekisi. Karvakuono kaivoi maata tassuillaan ja kierteli keppiä ympäri.

Koira työnsi kepin päälle hiekkaa kuonollaan ja heti kun keppi oli peittynyt, kaivoi karvakuono sen taas esiin. Omistaja huomasi, että koiran touhuista oli muodostumassa toivoton noidankehä. Hän seurasi huvittuneena vieressä lemmikkinsä toimia.

Koiranomistaja on julkaissut epäonnisesta urakasta videon netissä. Videon tiedoissa omistaja kertoi, että hän koiransa selvästikin vasta opetteli koirana olemista. Ilmeisesti jotkut karvakuonoista ovat luonnostaan etevämpiä kaivajia ja piilottajia kun toiset. Videolla esiintyneellä yksilöllä oli vielä haasteita sillä saralla.