Miehet paljastivat: ”3 asiaa, jotka pilaavat seksin”

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miehet saattavat stressata seksiin liittyvistä asioista yhtä paljon kuin kävelisivät miinakentällä. Mikäli seksistä tulee ongelma, voi mies tuntea olonsa hyvin epämukavaksi. Nyt on paljastettu kolme asiaa, jotka ärsyttävät miehiä eniten makuuhuonepuuhissa.

YourTango paljastaa, että 3.000 miehelle tehdyn kyselyn mukaan kaksilahkeiset ovat hyvin paljon samaa mieltä niistä asioista, jotka saavat seksin tuntumaan tylsältä. Heitä ärsyttää, jos joutuvat aina tekemään aloitteen makuuhuoneen puolella. Miehille tulee olo, että naiset eivät halua heidän kanssaan rakastelua tai sitten he joutuvat vonkaamaan.

Miesten mukaan naisten ei tarvitse vietellä tai tehdä vaikutusta kumppaniin. Riittää, että he pyytävät suoraan seksiin ja tekevät asiassa aloitteen. Toinen turhautuneisuutta tuottava asia on heidän oma mieskuntonsa ja kestokykynsä. Naisten tuleekin kertoa miehelleen suoraan mikäli nauttivat seksistä ja jopa kehaista kumppaniaan hänen itsetuntonsa pönkittämiseksi.

Kolmantena seikkana miehet mainitsevat naisten epävarmuuden. Yksi vastaajista kertoo esimerkkinä, että hänellä on vaimostaan seksikkäitä kuvia masturboimista varten. Mies kehuu naista maailman seksikkäimmäksi. Vaimo ei kuitenkaan halua rakastella valot päällä tai muutenkaan esitellä vartaloaan. Toisin sanoen miehet pitävät itsevarmoista naisista, jotka ymmärtävät, että heitä rakastetaan juuri sellaisena kuin he ovat.