Rob Kardashian myi häänsä – tienaa miljoona dollaria

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kohumalli Blac Chyna ja realitytähti Rob Kardashian ovat huhujen mukaan myymässä hääseremoniansa TV-oikeudet eniten tarjoavalle televisioyhtiölle. Pariskunta on ilmoittanut suostuvansa minisarjaan, jossa seurataan heidän elämäänsä ennen häitä ja hääjuhlassa.

TMZ-verkkolehden mukaan yhdysvaltalaiset televisioyhtiöt ovat olleet tarjouksesta kiinnostuneita ja pari tulee tienaaman TV-diilistään vähintään miljoona dollaria. Robin ja Chynan suunnitelmat häiden televisioinnista tulee todennäköisesti kiristämään Robertin välejä perheenjäseniinsä.

Äiti Kris Jenner saattaa ajautua poikansa vuoksi ongelmiin, sillä hääohjelma on ristiriidassa Kardashianien oman realitysarjan kanssa. Kris on tehnyt sopimuksen Kardashianit-sarjasta E!-kanavan kanssa ja se sitoo kaikkia sarjassa esiintyneitä perheenjäseniä. Sopimusten tekeminen toisten kanavien kanssa, tai esiintyminen toisen kanavan realitysarjassa saatetaan katsoa sopimusrikoksi.