Mauton kiitospuhe – Ryan Reynolds vitsaili seksistä Blake Livelyn kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lauantaina 9. huhtikuuta vietettiin MTV Movie Awards -gaalaa, jossa palkittiin elokuva-alan parhaimmistoa. 39-vuotias näyttelijä Ryan Reynolds voitti gaalassa palkinnon parhaasta näyttelijäsuorituksesta komediassa, minkä hän sai Deadpool-elokuvan roolistaan.

Hauskana miehenä tunnettu Reynolds muisti kiitospuheessa vaimoaan Blake Livelya, joka ei US Weekly -lehden mukaan ollut tänä vuonna päässyt itse palkintogaalaan paikalle. Reynolds kertoi nopeasti ennen puheensa lopettamista yllättävän vitsin, joka sai yleisön naurahtamaan.

Reynolds kiitti viimeisenä Blake Livelya kertomalla, että mies tekee kaikkensa saadakseen Blaken nauramaan. Loppuun hän vielä lisäsi, että yksi näistä asioista on seksin harrastaminen vaimon kanssa. Blake Lively on luultavasti katsonut gaalaa kotisohvaltaan ja yllättynyt tokaisusta yhtä paljon kuin gaalayleisökin.