Tyttö nukahti kesken siivoamisen – tylsää puuhaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Siivoaminen on harvemmin ihmisten lempipuuhaa. Varsinkin lasten mielestä lelujen piilottaminen kaappeihin ja kerääminen lattialta pois on yleensä paljon tylsempää kuin niiden levittäminen. Erään pikkutytön oli määrä siivota huoneensa, mutta hänen äitiään odottikin pieni yllätys.

Äiti oli antanut tytölle tehtäväksi siivota hänen oma huoneensa. Kun äiti tuli jonkin ajan kuluttua tarkistamaan tytön työn tuloksia, häntä odottikin melko huvittava näky. Tyttö oli väsähtänyt kesken askareidensa lattialle todella hauskaan asentoon huppu päässään.

Kun äiti on tullut huoneeseen, hän on löytänyt lattialla tuhnuttavan tytön. Lapsi on nukahtanut hauskaan asentoon, minkä lisäksi hän vielä kuorsaa niin hellyttävästi, että äiti ei varmastikaan voisi edes olla hänelle vihainen huoneen siivoamisen pitkittymisestä huolimatta.