5 vinkkiä parempiin orgasmeihin: ”Nainen ota tilanne haltuun”

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pikkuhiljaa genitaalialueista aivoihin nouseva nautinnontunne räjähtää lopulta suunnattoman mielihyvän täyttämään orgasmiin. Naisten kannattaa harjoitella orgasmeja sooloseksin avulla, mutta myös kumppanin kera. YourTango listasi viisi vinkkiä suurempiin ja parempiin orgasmeihin.

Naiset saavuttavat vahvempia orgasmeja silloin, kun seksissä on mukana tunteita, mielikuvia ja fyysistä vetovoimaa ja latausta. Pelkästään klitoriksessa on yli 8.000 hermosäettä pienessä ja mehevässä paketissa. Orgasmissa klitoriksen hermopäätteisiin liittyy 15.000 muuta hermoa lantion alueelta, joten lataus on valtaisa laukeamisen tullen.

Naisille on myös annettu jalo taito saavuttaa orgasmeja pelkästään mielikuvien avulla ja ilman kosketusta. Tällöin pääasiaan nousee läsnäolo, jota voi harjoitella esimerkiksi meditaation avulla. Keskittymisen lisäksi mielen kautta muodostettavia orgasmeja voi vahvistaa lihasten kontrolloimisella ja oikeanlaisella hengitystekniikalla.

Laukeamista on myös mahdollista hallita ja parhaimmillaan naiset voivat saada useita orgasmeja yksin tai yhdynnässä. Mikäli stimulaatio jatkuu orgasmin aikana ja sen jälkeen, saattaa nainen luoda kehoonsa uskomattoman tärähtelyaallon. Orgasmien maailmanennätys on 134 laukeamista yhden tunnin aikana.

Naiset saavat yleensä helpoiten orgasmin klitoriksen ja sen lähialueiden hyväilemiseen keskittymällä. Jokaisella naisella on omanlaisensa tyyli ja mieltymys huipun saavuttamiseen, mutta mikäli aktiin lisätään G-pisteen hyväileminen, saattavat orgasmit suorastaan räjähtää käsiin. Nainen voi myös ottaa tilanteen haltuun asettumalla kumppaninsa päälle, jolloin hän kontrolloi kaikkea ja saavuttaa myös orgasminsa helpoiten.

Yhteenvetona voisi mainita, että naisen on tunnettava itsensä läpikotaisin parempien orgasmien saavuttamiseksi. Oikean kumppanin kanssa rakkauden nautinto voi nousta pilvien yläpuolelle. Orgasmeilla on terveyttä ja hyvinvointia edistävä vaikutus, joten antakaa palaa, siskot.