Kim Kardashian kielsi ruoasta puhumisen – osa uutta dieettiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttävässä kaula-aukossa äskettäin Islannin Blue Lagoonissa piipahtanut Kim Kardashian on nähnyt suuresti vaivaa herkullisen vartalofiguurinsa saavuttamiseksi. Nainen noudattaa tiukkaa dieettiä ja hänellä on tarkat säännöt ruoan suhteen.

Kim Kardashian on onnistunut pudottamaan raskauskilojaan suurella nopeudella ja säntillisen dieetin avulla. Hän on muun muassa kieltänyt ihmisiä syömästä tai saati edes puhumasta ruoastä hänen edessään. Hänellä on oma jääkaappi ja henkilökohtainen kokki.

35-vuotias nainen ei anna edes lastensa syödä hänen edessään, vaan poistuu ruoka-aikaan toiseen huoneeseen. Kim Kardashianin tavoitteena on näyttää paremmalta kuin hänen upean muodonmuutoksen tehnyt Khloe-sisko. Naisella on kaksi lasta, kaksivuotias North ja viiden kuukauden ikäinen Saint, yhdessä räppäri Kanye Westin kanssa.