Naisturisti jäi laivasta – hyppäsi mereen ja yritti uida risteilijän kiinni

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Madeiran rannikolla kalastelleet miehet ovat pelastaneet merestä 65-vuotiaan brittituristin, joka oli yrittänyt ottaa risteilyaluksen kiinni uimalla. Susan Brown oli hypännyt käsilaukkunsa kanssa mereen huomattuaan Marco Polo -risteilijän lähteneen satamasta.

Correio da Manha -lehden mukaan Susan oli jättäytynyt pois laivasta sen takia, että hän oli ajautunut riitoihin miehensä kanssa ja hän suunnitteli lentävänsä takaisin kotiin. Sitten hän tulikin toisiin aatoksiin ja päätti palata laivaan. Kun hän huomasi laivan lähteneen, hyppäsi hän laukkuineen mereen ja lähti uimaan laivan perään.

Naisen onneksi paikalle saapui pian kalastajien vene ja hänet pelastettiin 18-asteisesta vedestä. Brown kiidätettiin Funchalissa sijaitsevaan sairaalaan, sillä hän kärsi hypotermian oireista. Viranomaisten mukaan Susanin aviomies ei ollut laivassa tapahtumahetkellä vaan hän oli ottanut lennon takaisin Englantiin. Avioparin risteilyloma oli ilmeisesti mennyt kaikilla mahdollisilla tavoilla pieleen.