Paula Abdul otti 8 kertaa lopputilin ensimmäisenä työpäivänä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen viihdealan moniosaaja Paula Abdul muistetaan American Idol -ohjelman sympaattisena tuomarina. Nainen oli menestyksekäs poptähti, kunnes joutui luopumaan urastaan loukkaannuttuaan lento-onnettomuudessa vuonna 1992.

Nyt 53-vuotias Paula on on myöntänyt, että American Idol -ohjelman tuomarointi ei alkanut aivan toivotulla tavalla. Hänen mielestä oli vaikeaa hylätä kilpailijoita. Nainen kertoo Entertainment Weekly -lehdelle ottaneensa ensimmäisenä tuomarointipäivänään lopputilin kahdeksan kertaa.

Koreografinakin tunnettu Paula Abdul oli 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa eräs maailman suosituimmista poplaulajista hiteillään Straight Up, Forever Your Girl ja Opposites Attreact. Suosiopiikin jälkeen hänen uransa hiipui, kunnes neito tuli palasi taas julkisuuteen American Idol -ohjelman myötä. Hän oli mukana kahdeksan vuotta, kunnes lopetti ja keskittyi omaan uraansa.