Pizzalaatikko valmistettiin pizzasta – ei enää pahviroskaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pizzat ovat suosittua krapularuokaa. Ihmisiä usein ärsyttää pizzan mukana tuleva pahvinen laatikko, jota on vaikea taitella roskikseen sopivaksi. Laatikkoa ei kuitenkaan haluaisi säilytellä pöydällä siihen saakka, kunnes jaksaa viedä sen pahvinkeräykseen.

Nyt ongelmaan on herkullinen ratkaisu. Brooklynilainen pizzeria on valmistanut krapularuokien kuninkaalle kuljetuslaatikon toisesta pizzasta. Toisin sanoen laatikko on oma ruokansa. Idean takana on Vinnie’s Pizzeria -nimisen pizzerian omistaja Sean Berthiaume.

Pizzalaatikko ja sen sisällä oleva toinen pizza maksavat yhteensä 40 dollaria, mikä on huomattavasti perinteistä pahvilaatikkoruokaa kalliimpi vaihtoehto. Kerroimme taannoin pizzalaatikosta, josta pystyi taittelemaan kannabispiipun, joten kyseessä ei ole ensimmäinen laatikkoa nerokkaasti muokkaava idea.