Seth Rogen tuntee olonsa ulkopuoliseksi Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Leppoisa ja avoimesti 420-myönteinen koomikkko Seth Rogen tunnetaan parhaiten rooleistaan komediaelokuvissa, kuten Paksuna, Superbad ja Naapurit. Mies on niittänyt vankkaa suosiota fanien keskuudessa, mutta Hollywoodin eliitille hän edustaa pohjasakkaa.

Metro-lehdelle haastattelunsa antanut huumoriveikko Seth Rogen on kertonut, että tuntee olonsa ulkopuoliseksi Hollywoodissa. Palkintogaaloissa harvemmin muistetaan komediaelokuvien näyttelijöitä. Miehen mukaan huumorileffat eivät saa koskaan minkään valtakunnan palkintoja tai niiden näyttelijöitä ei edes kutsuta tilaisuuksiin.

– Hollywoodissa on tarkka hierarkia ja komedia on sijoitettu pohjille, Rogen napauttaa.

Seth Rogen on 34-vuotias kanadalaissyntyinen koomikko, joka on myös toiminut käsikirjoittajana, tuottajana ja ohjaajana. Hän on naimisissa näyttelijä Lauren Millerin kanssa. Mies nousi elokuvien tähdeksi niitettyään ensin mainetta ja kunniaa stand up -piireissä.