Suurin pudottaja lopetti piilottelun – tältä näyttää nykyään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ali Vincent -niminen nainen voitti Amerikan Suurin pudottaja -ohjelman vuonna 2008. Ohjelman ensimmäinen naisvoittaja Vincent päästi The Oprah Winfrey Show -keskusteluohjelmaan vieraaksi puolen vuoden kuluttua voitostaan, jolloin nainen paljasti, että uuden hoikemman vartalon ylläpitäminen on ollut hänelle vaikeaa.

Ali Vincent ei kuitenkaan silloin vielä tiennyt kuinka vaikeaa se tulisi oikeasti olemaan. Hän alkoi lihomaan kisan jälkeen ja keräsi lopulta niin paljon painoa takaisin, että hän oli lähes saman kokoinen kuin aloittaessaan Suurin pudottaja -kisassa 106 kilon lähtöpainolla. Vincentillä oli kuitenkin edelleen ohjelman voittajan titteli harteillaan, uusi julkisuus ja fanikunta, joka on alkanut seuraamaan naista onnistuneen laihdutusprojektin ansiosta.

Kun Facebook sai uuden live-ominaisuuden, naista alettiin pyytämään live-haastatteluihin. Ajatus reaaliaikaisesta kuvasta kammoksutti naista, koska hän ei halunnut näyttää kenellekään minkä kokoinen hän todellisuudessa sillä hetkellä oli. Niimpä nainen piiloutui ja yritti viettää hiljaiseloa, mikä oli tietenkin hankalaa fanien kysellessä jatkuvasti hänen kuulumisiaan.

Ali Vincentin voitosta on nyt kulunut kahdeksan vuotta, minkä kunniaksi nainen päätti tehdä sivuilleen päivityksen ja paljastaa kaikille miltä hän tällä hetkellä näyttää. VIncent odotti ihmisiltä ilkeitä kommentteja, mutta saikin hämmästyä siitä kuinka kannustavia kaikki lopulta olivat.Katso kuvat tästä.