Yrittäjä teki baaristaan pallomeren – nousi heti huippusuosituksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ostoskeskusten leikkipaikkojen pallomeret ovat useimmissa tapauksissa suunnattu pääsääntöisesti lapsille. San Franciscossa järjestetyssä tapahtumassa nähtiin kuitenkin taannoin aikuisten pallomeri, jossa yhdistyvät lasten ja varttuneempien huvit.

Forward Motion -järjestö isännöi San Franciscossa Ball Pit Bar, eli pallomeribaari -nimen saanutta tapahtumaa. Kuten nimikin antaa olettaa, siihen osallistuneet saivat ”uida” tuhansista värikkäistä muovipalloista koostuvassa pallomeressä juhlien ja juoden samalla alkoholijuomia.

Idea pallomeribaarista syntyi Forward Motionin Ryan Lum ja Romper Room -baarin omistajan perustajan yhteisen juttutuokion jälkeen. He päättelivät, että lapsuuden hupia ja aikusiän alkoholinkäyttöä yhdistävä idea olisi hauska. Ongelmaksi osoittautui kuitenkin alkuun rahoitus.

– Idean toteuttaminen kesti yli vuoden ajan. Suurin haaste oli kerätä tarpeeksi rahaa ostaa 40,000 mouvipalloa. Muutamien epäonnistuneiden varainkeruu-yritysten jälkeen päätin yksinkertaisesti alkaa myymään lippuja tapahtumaan, jota ei vielä edes ollut olemassa, Ryan Lum kuvailee Mashable-sivustolle.

Lumin onneksi tilaisuudesta tuli suurmenestys. Pallomeribaari oli auki vain 19. ja 20. maaliskuuta 2016, mutta miehen mukaan vastaavia tilaisuuksia tullaan näkemässä myös lähitulevaisuudessa.

– Kuulin kuinka ihmiset puhuivat: ”Sisäinen lapseni on niin onnellinen tällä hetkellä”. He rakastivat ideaa ja halusivat tietää, ollaanko pallomeribaaria järjestämässä myös tulevaisuudessa, Ryan Lum paljastaa.