100-vuotias vanhus Voguen malliksi – tätä et ole ennen nähnyt!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotimaailmassa mallit ovat tyypillisesti noin 16-25-vuotiaita, mutta osa tytöistä voi aloittaa uransa vieläkin nuorempina. Nyt eräs satavuotias on tehnyt historiaa esiintymällä Vogue-lehdessä ensimmäisenä vanhempana mallina.

Englannin Vogue-lehti täyttää 100 vuotta, minkä kunniaksi tavaratalo Harvey Nichols on halunnut kuvata lehden syntymäpäivän kunniaksi kampanjan, jossa esiintyy 100-vuotias malli. Tavaratalo löysi mallikseen englantilaisen Bo Gilbertin, joka puettiin kuvauksissa muotialan ykkösnimiin aina asusteista lähtien.

Uuden Harvey Nichols -kampanjan kasvona Bo Gilbert näyttää, että muoti kuuluu kaikille eikä muodilla ole yläikärajaa. Gilbert kertoo rakastavansa kauniita asioita ja yrittävänsä pukeutua aina hyvin joka päivä vaikka hän ei olisikaan menossa mihinkään erityiseen paikkaan.