Hurja 360°-video Rukalta – surmanajo kuvattiin pallon sisältä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara vieraili äskettäin Rukalla kevään railakkaimpiin tapahtumiin lukeutuvassa Battery Spring Break -tapahtumassa, josta ei vauhtia puuttunut. Mukana olivat myös Cageriders-surmanajajat, jotka kaasuttelivat huimapäisesti Ski Bistron vieressä peräti kuusimetrisen pallon sisällä.

Eräässä esityksessä Cageridersin hurjapäät päättivät pyytää lumilautatähti Merika Enneen mukaansa pallon sisälle. Neitokaisen tehtävänä oli seistä pallon sisällä samaan aikaan kun kaksi moottoripyörää kiertää palloa kaikkiin ilmansuuntiin. Pyörät hipoivat Merikaa vain noin 15 sentin päästä.

Stara sai Merikan mukaan myös 360-videokameran todennäköisesti ensimmäisenä mediana maailmassa, ja nyt kuka tahansa voi kokea miltä näyttää surmanajossa pallon sisällä. Kovin moni ihminen ei ole vastaavassa paikassa koskaan ollut seisomassa. Katso video Staran Facebookista tästä tai artikkelin alta. Kaikki selaimet eivät tue vielä 360-videoita.