Tällaista iltapukua ei olla aiemmin nähty – yllätys paljastui pimeässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MET Gala -hyväntekeväisyysgaalassa tämän vuoden pukeutumisteemana oli Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology. Teeman mukaisesti monien puvut olivatkin hieman tavanomaisesta poikkeavampia, ja tunnettujen tähtien päällä nähtiin futuristisempia pukuja kuin aiemmin.

Monet lähtivät leikittelemään timanteilla, kiiltävillä ja metallinhohtoisilla kankailla, mutta näyttelijätär Claire Danes näytti kuitenkin vetävän gaalassa pisimmän korren teeman tulkitsemisessa. Claire Danesin upea iltapuku loisti pimeässä ja sai naisen näyttämään kuin lastensadun Tuhkimolta.

37-vuotias Claire Danes loisti punaisella matolla yllään kylmän valkoinen iltapuku, jossa oli kaunis ja todella runsas prinsessahelma. Todellinen yllätysominaisuus puvusta paljastui kuitenkin vasta valojen himmentyessä, koska mekko kimalteli ja loisti kauniisti pimeässä.

#ClaireDanes #MetGala #MetGala2016

Kuva, jonka Claire Danes (@claire.danes) julkaisi

It glows in the dark omg #ClaireDanes #MetGala #MetGala2016

Kuva, jonka Claire Danes (@claire.danes) julkaisi