Kahvissa liikaa jäitä – asiakas vaatii Starbucksilta miljoonakorvauksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Illinoisissa asuva Stacy Pincus on ollut tyytymätön Starbucks-kahvilaketjun kahviin. Naisen mielestä hänen kahviinsa on laitettu liikaa jäitä, minkä vuoksi hän on nostanut kahvilaketjua vastaan syytteen petoksesta ja harhaanjohtamisesta.

Pincus vaatii Starbucks-ketjulta noin 5 miljoonan dollarin korvauksia petoksesta ja siitä, että kahvi on ollut erilainen kuin kuvissa. Pincusin mukaan kahvila laittaa kylmiin kahvijuomiin liikaa jäitä, että heidän ei tarvitsisi tarjoilla asiakkaille niin paljon itse kahvia.

Huffington Postin mukaan nainen ihmettelee myös sitä miksi kuumat juomat ovat halvempia vaikka niissä on kylmiä juomia enemmän itse kahvia. Pincus kertoo edustavansa jokaista Starbucks-kahvilan asiakasta, joka on kylmän juoman ostettuaan tullut kahvilan huijaamaksi.